Sunday, May 11, 2014

Web Wajib Dibuka!


Benda yang aku wajib aka pasti aka akan buka kalau buka internet:
Anda pula web apa yang wajib untuk dibuka disaat membuka alam maya? Selamat berhujung minggu!

10 comments:

  1. mama bukak blog mama dulu.. hihi

    ReplyDelete
  2. Kalau saya facebook tak boleh buka facebook first sebab nanti senang tersangkut huhuu..
    1. Blogspot 2. Email ( Gmail, Yahoo) 3.Facebook :D

    http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/kembara-england-part-8-buckingham.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..betul2..kna ada iman kuat klu nk bukk fb..hehe..

      Delete
  3. Replies
    1. hihi.ciksu buka blogger, kemdian baca paper metro, pastu godek godek majalah rasa.

      Delete
  4. kita akan mulakan dengan my Blog, then twitter, then facebook, then email then macam-macam blog berita. lepas tu of courselah BW kat blog kawan-kawan.....its compulsory...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..timm pun nk mncuba2 mnurunkn stage fb sbg bukn priority nom 1..tpi mmg sush..hehe..

      Delete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com