Thursday, June 05, 2014

1st CPUV Nuffnang


OMOMO! Excited aku macam dapat emas seketoi. Dapat CPUV je pun*orang lain dah beriban-riban.

Aku join Nuffnang dah lama dah. Tapi, sebab tak reti nak guna. Lepas tu baca segala benda arahan pun aku blurr jugak. CPV ke CPUV ke, asyik 0.00 jer. Aku buanglah..

Bermula dari bulan Mei lepas, hati aku terpaut + terpikat sekali lagi untuk aktif balik. Nasib baiklah ada ramai otai-otai bercerita pasal Nuffnang ni. Lagipun dulu, iklan dia pelik-pelik kot, perempuan pakai baju dalam la, rosak imej blog ni aduih. 

Tapi, sekarang tengok iklan dia memang berinformasi. Kadang-kadang gatai klik sendiri sebab menarik untuk wanita. 

 Sekarang iklan yang ada diblog aku adalah;
Produk Whisper
 Jom wanita, try jenama Whisper pulak. Aku sendiri tak pernah guna. Tapi kawan yang biasa guna cakap Whisper ni lembut dan selesa untuk dipakai! Perempuan+tuala wanita memang tak dapat dipisahkan.. ;)

8 comments:

  1. Tahniah Cik Tim..In Shaa Allah makain bertambah nanti tu..Nak klik-klik tak ada iklan best pun..hanya bluebirds aje yang ada..

    ReplyDelete
  2. salam. alhamdulillah...tahniah dear :))

    ReplyDelete
  3. wahh.. dapat gak iklan.. amal xdapat pun lagi :D nnt ada lah tuu kan3 ?

    ReplyDelete
  4. tahniah...
    lama lama pandei la cik timm :)

    ReplyDelete
  5. huhu ..seronok plak bce entri timm pasal nuffnang >_< . Tahniah!!!

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com