Tuesday, June 10, 2014

2nd CPUV Nuffnang


Alhamdulillah, aku pun tak perasan ada iklan Petronas Primax 95 ni dalam blog aku. Terima kasih Nuffnang. Kadang-kadang aku tengok trafik dalam blog aku tak adalah hebat sampai beribu, paling banyak dalam seminggu baru dapat 500+ je..
Ada dari sumber otai-otai, depa kata tak semestinya trafik tinggi bolah dapat, asalkan kita kena maintain trafik. Aku pun bukanlah blogger sepenuh masa atau tahap kerajinan yang tinggi untuk mengeluarkan 4-5 entry satu hari. Lagipun minggu ni, dah bermula minggu peperiksaan.

Rezeki Allah bagi, Alhamdulillah~

Mailah baca entry dari Cik Epal tentang Petronas Primax 95:
Tahniah Cik Epal & selamat pengantin baru! Tak terlambat lagi kan nak ucap, cantik tersangat-sangat dengan dayang-dayang model muslimah yang comel-comel. Memang aku tersangatlah adored depa ni!

Sekarang ni blog menjadi keutamaan aku berbanding Facebook! Kadang-kadang tak bukak langsung. Oh my! Makin dahsyat penangan blog sekarang ni..

p/s: nama je tengah minggu exam, aku still kerja lagi tau sebagai pencuci pinggan..gara-gara sebab exam next week..

11 comments:

  1. Tahniah Timm... Sama la kita. Dulu pun zumal utamakan fb tapi setelah sedar dari lamunan baik zumal fokus kat blog jer pastu share kat fb.

    ReplyDelete
  2. syukur alhamdulillah, rezeki Allah nak bg tak kiralh mcm mana keadaanya...

    ReplyDelete
  3. Congrats Cik Timm dapat CPUV..rezeki tu.Apepun blog diutamakan dari fb :) name pun blogger kan.heee

    ReplyDelete
  4. Tahniah.. kita jer yang susah nak dapat CPUV nie.. orang kata ikut nasib jugak..
    Semoga rezeki selalu dipermudahkan :D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..tahniah Cik Tim..

    ReplyDelete
  6. tahniahteruskanmenulis cik timm

    comel kan cik epal.. suka tgk dia senyum.gigi tersusun.matabulat je :)

    ReplyDelete
  7. sama lah kita, bila bukak laptop je, benda first nk tengok adalah blog dan komen2 dalam blog, fb utk tahu berita semasa jer..hehe

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah rezeki tu, blog saya pun sama masih kurang lagi visitor. Alhamdulillah ada CPUV melekat kat blog.

    ReplyDelete
  9. Wah.... bestnye ..otai2 blogger pon ado bg tips >_<

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com