Saturday, June 14, 2014

3rd CPUV Nuffnang


Yea! Korek-korek Nuffnang selepas kuota dah direnew, ada dapat lagi CPUV ketiga. Tapi, aik sebelum ni dah ada Xaxis RON? Tak perasan pulak sebelum ni. Tapi dah kredit pun, alhamdulillah walaupun 1 sen sahaja. 

Semalam juga merupakan hari terakhir aku bekerja part-time sebagai pencuci pinggan di Student Pavilion. Alhamdulillah, selepas ni mesti aku rindu dengan keluarga Pavilion. Paling sedih semalam, auntie jual air situ pesan, nanti datang untuk konvokesyen jangan lupa melawat depa di sana. Aduhai, sedihnya..

ramadan, syaaban

p/s: selepas ni tak dapat nak main mata dengan ehem-ehem depan kedai tu lagi..hehe..

7 comments:

  1. Tahniah Cik Tim...kita punya dah sunyi sepi..he..he

    ReplyDelete
  2. Tahniah Timm moga yang masih on going tu masyuk k :))

    ReplyDelete
  3. salam dear. tahniah....menabung promoted content kat sini :))

    ReplyDelete
  4. Congrats Timm dapat CPUV..banyak dah ni :)

    ReplyDelete
  5. Seronok2... byk da menabung .. lin pun cuti sem selalu wat part time jugok ..hehe

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com