Saturday, June 21, 2014

Aktiviti Jumaat


Hari Jumaat semalam jumpa lecturer sekejap, nanti selepas ni, tak tau lagi boleh jumpa kan. Hari ni juga dah berjanji dengan geng-geng akuatik wanita nak tengok wayang. Amboi, orang pakat-pakat pi semayang jumaat, aku dok meroyan dalam mall. Hehe..

Makan-makan dulu di SCR, nama air punyalah sedap! "White Rosie"..
Rupanya bandung cincau je..
Itulah pentingnya nama, biaq gah! Hehe..

Tengok wayang cerita How To Train Your Dragon 2.
Cerita dia memang 4.5 bintang! Teriak aku tengok, nasib baik dalam wayang tak ramai orang. Seriusly Toothless comei la, geram betoi! Cerita ni sesuailah untuk orang yang dah tengok previously cerita ni time depa semua kecik dulu..

Sedih sangat, tapi dalam kesedihan kehilangan bapa, Hiccup dapat jumpa mak dia yang dah hilang 20 tahun lalu!
Eii! Toothless nakal!
Balik dari wayang, terus pakat-pakat mengemas rumah, barang-barang untuk dipos ke semenanjung.
Penat mengemas sampai tak perasan masa berlalu dengan cepat. Siap mandi semua pun dalam pukul 11pm lebih. Penat tapi puas hati sebab rumah dah kemas. Aku punya barang pun belum sepenuhnya habis kemas lagi..

Bersambunglah esok-esok..

12 comments:

  1. sedapnya air tu...wahh bestnya dah tgk movie tu..fiza lom tgk lagi..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak fiza g la tgk, xrugi sbb best!

      Delete
  2. terliur tengok air tu pekat sungguh..singgah malam minggu ke sini..cik tim..klik2 nuffnang buat tambang..hehe

    ReplyDelete
  3. wei ayaq tu sedap wei..aku baru lepas minum teh o ais xrasa terliuqq macamni...xbaik oo seksa batinkuuu..huhuhuhuhhuh

    ReplyDelete
  4. dah ramai gak yg kata animasi ni best ...

    ReplyDelete
  5. Bestnya bandung cincau tu..favorite kita tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, akak buat la sndri..lgi sedap minum time bukak puasa nnti di bulan Ramadan..

      Delete
  6. tak tengok movie tu yang first..tapi ramai kata best..ada yang bagi 4.9 bintang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best..yg first pun best jugk..lgi chomil..

      Delete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com