Tuesday, June 24, 2014

CPUV Nuffnang Ke-8 & 9


Nuffnang ni main cu cak cu cak pulak. Kadang-kadang check, ada CPUV yang masuk sebelum tarikh yang kita dah tengok. Rupanya dah 9 CPUV berjaya dikumpul!


Kalau hampa ada nampak iklan-iklan on-going ni sila jemput untuk tengok. 

Malam ni malam terakhir untuk aku tidur di rumah sewa flat Desa Ilmu ni. Bermacam kenangan, tadi pun dinner di luar dengan skuad-skuad wanita di Warung 2000 untuk terakhir kalinya. Lepas tu pusing-pusing Summer Mall. 

Aku akan merindui semuanya di sini!

3 comments:

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com