Saturday, June 28, 2014

Penantian Itu Satu Penyiksaan


pos malaysia
Anda tertanya apa benda atas ni? Barang yang dipos Isnin lepas. Mengikut prosedur, 3 minggu. Tapi kawan aku di KL dah dapat dah. Jeles!

Hari ni adalah hari ketiga di rumah. Bilik walaupun dah diubah suai oleh abang aku*teng q bang cik, terharu sesangat! habuk banyak, tugas hari ni, kemas bilik dari habuk. Rumah kampung biasalah, segala corner papan kena cuci sebab berkumpul habuk + sarang labah-labah.

Semalam hujan kan, alhamdulillah. Akhirnya, kepanasan melampau dah kurang. 
kampung, kampung paya tok betok, kulim, kedah
 Esok bermulanya 1 Ramadan, aku ingin memohon kemaafan andainya dalam dunia blogging ni, entry+komen aku ada buat orang tersentap, terasa, tercuit ke. Minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki..

Selamat Menyambut bulan Ramadan semua
*1st Ramadan pun aku tak dapat nak berpuasa..haha!

13 comments:

  1. Salam Ramadhan.. macam best je suuasana kampung die!

    ReplyDelete
  2. nasib barang sampai
    salam ramadhan yer :)

    ReplyDelete
  3. Salam ramadhan dan selamat menjalani ibadah puasa .

    ReplyDelete
  4. Dah ada kat kg ya cik timm..Salam Ramadhan ya...

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan..ade try call office Pos laju tak timm?better call untuk follow up

    ReplyDelete
  6. Selamat menunaikan ibadah puasa timm...

    ReplyDelete
  7. selamat berpuasa dan selamat berbuka buat cik timm sekeluarga :)

    berpa lama blk bercuti ni?
    sampai raya ke?

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com