Monday, June 02, 2014

Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI




ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada yang join.. Segmen ini bermula sekarang dan akan berakhir pada Isnin, 02 Jun 2014 pukul 11:59 Malam sahaja.. LIMA atau mungkin SEPULUH atau mungkin lebih blog akan dipilih untuk direview.. Korang sure tahu apa keistimewaan blog di review kan.. Sama-sama membantu..

Selain daripada itu, seorang TOP REFERRAL akan untuk mendapat saguhati RM 10 atas usaha beliau promote, share dengan kawan-kawan serta join segmen ini.. Cara nak dapatkan TOP REFERRAL? Tentulah kena join segmen ini, lepas share link entri korang di Facebook ke, Twitter ke, group-group yang ada di Facebook ke kan..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Beritahu pendapat anda tentang blog ERAZFADLI.COM dan apa istimewanya blog korang..
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM -
| 1. Suka bukak blog Eraz sebab loading cepat walaupun kuota broadband dah nak sampai nafas terakhir..hehe..*kuota da memang habis dah ni
2. Hobi memang suka baca blog personal..|

Keistimewaan blog sendiri -
| 1. Suka buat review barang-barang yang selalu gadis-gadis guna!
2. Setiap bait-bait tulisan yang ada dalam setiap entry adalah ikhlas dari hati.. =)
3. Sentiasa akan membalas kunjungan setiap readers yang datang..*tu pun kalau tinggalkan komen or link di chatbox |

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

8 comments:

  1. selamat bersegmen dan semoga berjaya dapat hadiah tu.. :)

    ReplyDelete
  2. singgah tinjau-tinjau kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama ^^
    good luckkk :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/06/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.htm

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  5. salam. selamat bersegmen dear :))

    p.s menabung promoted content whiper :)

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com