Thursday, July 17, 2014

CPUV Nuffnang Ke-11 --> 18


Walaupun aku dah lama tak update blog, iklan Nuffnang tak pernah putus-putus. Alhamdulillah, lap u Nuffnang*muac-muac! macam nak tampo diri sendiri
Ini dipanggil update sekaligus. Hahaha! 

Iklan 11, Tesco Delivery Lab. Macam tau-tau je sepanjang aku bercuti ni memang aku dah jadi pelanggan tetap Tesco. Pi beli barang-barang nak buat kuih rayalah. Mana tidaknya, Buttercup murah tau! Memboronglah mentega ni banyak-banyak sementara murah.

Tadi buka blog, sempatlah tengok ada iklan Dove Hairfall Rescue melekat.
Pastu, Oldtown True White Coffee. Lama dah aku tak pekena mee kari Old Town yang semangkuk besaq yang sedap tu. Slrupp..*opss, bulan puasa..terembes aiq liuq pulak

Tetiba Kastam Malaysia muncul. Yang aku tau selalu jumpa Kastam kalau di airport. Kalau nak masuk atau keluar Sarawak pun kena pi kaunter Imigresen. Lepas ni, tak ada dah. Alhamdulillah.

Woku Doku Campaign? Seriusly aku memang tak tau ni benda apa. Silalah muncul iklannya yer..

Terakhir, uMobile Prepaid Free Meal. uMobile ni rajin betul mai singgah iklan di sini. Hari tu pun dah ada jugak.

Rezeki di bulan Ramadan nampaknya. Alhamdulillah duit raya!

11 comments:

  1. bulan puasa banyak pulak cpuv ni melekat.
    ni yang buat rajin nak update blog.
    tiap2 hari check nuff nak tengok berapa dah earning..hehe

    ReplyDelete
  2. seronok la depa dapat punya banyak hehehe..Tahniah naa ;-)

    ReplyDelete
  3. salam. wahhh..banyak tu..tahniah tau :))

    ReplyDelete
  4. hehe .. cam ner dpt cpuv tu Timm ? hu ..Lin asyik dpt cpc je ..=,=''

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com