Tuesday, July 15, 2014

Rindu Mr. B


Minta maaf kepada kawan-kawan blogger sebab dah lama tak update. Semua ni punca sebab Maxis broadband ni hah. Kawasan rumah aku tak ada line langsung. 

Akhirnya setelah 3 MINGGU bersabar, aku dah potong line maxis. Aku sekarang online guna mobile broadband sahaja. Paham-pahamlah kan, bukannya nak laju macam broadband. Sekadar untuk bukak blog kalau ada komen, facebook, ..blablabla..
yes broadband
InSyaAllah dalam minggu ni aku akan bertukar kepada rangkaian broadband YES. Sebab, secara kebetulan, YES dah pasang tiang dia belakang kampung aku. Nanti aku buat review ya. Kalau tak ada line jugak aku speechlesslah gayanya..

Selamat Menyambut Nuzul Al-Quran semua!

+ aku rindu kawan-kawan blogger jugak!

6 comments:

  1. Seriusly rugi pakai YES.. Hmm..klu nk pakai jugak, amek y xdek kontrak.. Banyak tempat line fail. Saya g impiana cherating pon xlepas, avillion PD pon xlpas.. Quota cpat gile habis.. as long as u pasang, quota berjalan. Seriesly..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah pkai dah pun..ok je..laju..coz kt rumah ni semua line yg len xde..nk pkai streamx mhal sgt..

      Delete
  2. tak suka guna bband, memang slow je..huhu

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com