Tuesday, September 02, 2014

18 Tips Makanan yang Owhsem


Menarik kan? Ada yang anda pernah try trick di atas tu? Aku pernah try yang no. 18 je. Memang bombastik spagetti tu. Selamat Mencuba!

Mood kerajinan tetiba hilang pulak. BTW, congrats kepada adik-adik yang baru mendaftar masuk ke universiti untuk meneruskan pengajian ke peringkat Degree. Good Luck!

5 comments:

  1. semua yang diatas semua tak pernah try..biasa goreng je hotdog cicah dgn cili sos.. itu pun dah sedap.. hahaha

    ReplyDelete
  2. Menarikkk! Belum pernah cuba lagi tapi macam berminat nak cuba nombor 3, 9, 17 dan 18. Spagetti tue kalau orang tengok mesti macam teruja. :D

    Saya daftar lusa, kak. Malasnya nak balikkk. Hashtag homesick. Hihi.

    ReplyDelete
  3. pehh.... pelik2..tapi mesti sedap tu

    ReplyDelete
  4. ok..no.17 tu cam heaven je..haha

    ReplyDelete
  5. salam. alamak..terliur pulak sy tengok haahhaa nice tips!

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com