Monday, September 22, 2014

Alamak! E-mel Hilang!


Aduhai, mana pulak e-mel dari Malaysia Airlines ni. Inilah padah kalau booking tiket awal-awal, terlupa pulak mana e-mel yang dihantar tu. Tak kan aku ter'delete' kot.

Kalau dulu boleh check-in dekat kaunter. Bagi kad pengenalan jer. Tapi, sekarang kan dah ada kiosk check-in. Kalau sekarang ni nak check-in di kaunter ok tak? Kena bayar ke? Sebab Airasia check-in kaunter kena bayar RM10 kalau tak silap.

Aduhai, aku pun bukannya sign-in dalam Malaysia Airlines punya web, so tak boleh trace history aku beli tu.

Macamana yer? Ada sesiapa boleh bantu? Ada yang ada pengalaman macam ni?

Update 12/10/14: Alhamdulillah, problem dah settle.

4 comments:

  1. tgk emel search by name ..view e ticket ke.

    ReplyDelete
  2. X pnh tmpah tiket kapal trbg... Huhu

    ReplyDelete
  3. Search kat emel cik Tim. In Shaa Allah kalau tak delete sure ada lagi..he..he..Nway cik tim booking thru website or counter...

    ReplyDelete
  4. Zumal pun tak pernah beli ticket flight ^_^

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com