Tuesday, October 07, 2014

CPUV Nuffnang 30-->33


Alhamdulillah. Rezeki sempena hari lahir dan aidiladha, DUIT RAYA! 

Tempoh hari ada nampak iklan Sunsilk. Tapi, tak ada pun dalam data Nuffnang ni. Agaknya nak main CUK-CAK kot..

Antara beberapa iklan yang sempat aku nampak dalam blog adalah Sime Darby LPGA 2014. Dalam hati teringin nak kerja dengan syarikat Sime Darby. Mahsyuk gajinya tau! Mana tidaknya sepanjang perjalanan dari Lembah Beringin ke Shah Alam, asyik nampak kawasan kelapa sawit dengan logo ditepi jalan, Sime Darby Plantation.
Kedua adalah, RHB Now. Inilah bank pertama aku mula tahu apa itu 'online banking'. Mula mendaftar bank ini apabila terlibat dengan Palapes kerana elaun dibayar menerusi RHB Bank. Pada pendapat aku, sistem aplikasi dia sangat simple & straight-forward.
Seterusnya adalah Proton PCC. Andainya aku mempunyai lesen kereta*dan tak fobia, memang sudah lama proton IRIZ hijau menjadi milikku. Sokonglah barangan buatan Malaysia ye dak. Lagipun, Proton sekarang mula mengeluarkan kereta yang berkualiti dan cantik untuk memberi saingan yang lebih hebat kepada jenama lain dan juga dibawah kepimpinan Tun Dr Mahathir Mohamad.
Terakhir adalah SME Micro Finance. Seriusly aku sendiri pun tak tahu benda apa. Nanti blogwalking jumpalah benda apa ni sebenarnya..

p/s: cuaca baik hari ini, anak-anak bulus pun dilepaskan dari sangkaq untuk main diluar rumah..

19 comments:

  1. cik fafa pun belum ada lesen sebab fobia jugak. hehe. tapi minat perodua axia lagi.

    ReplyDelete
  2. semoga rezeki terus melimpah ... aaamin .

    ReplyDelete
  3. rajin hang buat review iklan naaa.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, alang2 idea tgh melimpah ruah..

      Delete
  4. wahhhhh.. tahniah-tahniah.. banyak tu :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...tahniah cik timmm

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. jgn nnti da kredit still telur ayam sudah..ngee..

      Delete
  7. Tahniah.. ramai yg masuk CPUV rupanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, lekaih2 cek..mna tau masyuk jugak!

      Delete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com