Saturday, October 18, 2014

Nama Pun Tersenarai


Alhamdulillah, apabila check senarai nama bergraduat tertulislah nama aku di situ. Yuran konvokesyen dah bayar, pendaftaran alumni dah buat, kajian pengesanan graduan ipt pun dah isi.
Sepanjang 4 bulan aku duduk di rumah, sentiasa aku tengok kawan-kawan berkonvokesyen di laman facebook. Tengok graduan memakai jubah rasmi konvo, pakai topi konvo, seronok tengok mereka tersenyum gembira di samping keluarga. Tambah-tambah dengan both mak dan ayah..

Apabila terfikir tentang diri sendiri..
Aku tak ada peluang pun nak merasa semua itu..
Sejak dari dulu lagi, aku sentiasa berseorangan menyambut kejayaan sendiri..

p/s: aku nak buat entry ni jadi ceria, last-last aku teriak depan lappy..

20 comments:

  1. Allahu. Yekeh? Takpelah. Awak kuat, Insya Allah.

    Selamat bergraduasi :)

    ReplyDelete
  2. Jangan sedih2 Timm... Selamat berkonvo yer ^_^

    ReplyDelete
  3. Tabahkan hati ya sis . Ingat masa depan . Congrats yaa sbb da graduate

    ReplyDelete
  4. Congrats timm..jangan sedih ye . happy graduation

    ReplyDelete
  5. Tahniah... :)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...Tahniah cik Tim...akhirnya ya...

    Selamat bergraduasi k..

    ReplyDelete
  7. promoted content hadiah graduasi...

    ReplyDelete
  8. jangan sedih cik tim.. kita pun sama..
    selalu sorang2..
    dari masuk U sampai keluar U..
    :')

    ReplyDelete
  9. tahniahhh kakak !
    nanti update kat blog ehh
    kita nak tgk gambar bebanyak

    ReplyDelete
  10. selamat berkonvo.
    jalan atas pentas nanti jaga2.
    jangan tersadung kaki pulak..kekeke

    ReplyDelete
  11. tak mau sedih2 na. you're not alone bak kata late michael jackson.
    congrats for your graduation! ^_^

    ReplyDelete
  12. jangan sedih . ada sesetengah perkara kita mmg x dpt nak elak ... tahniah dik .

    ReplyDelete
  13. Tahniah...saat yang paling best bila naik atas pentas disaksikan oleh mak dan ayah.

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com