Friday, October 24, 2014

Pesona Maal Hijrah 1436H


Alhamdulillah, masih lagi menghirup udara segar di tahun baru.

Aku nak minta maaf seandainya ada tersilap tulis dalam entry, komen yang menyinggung ke atau menyakitkan hati blogger-blogger sekalian.

Semoga di tahun baru ini, kita ada azam baru untuk memperbaiki diri diarah kebaikan dan positif.

Aktiviti hari ini adalah menghadiri mesyuarat keluarga mak di Permatang Binjai, Penaga, Pulau Pinang untuk menguruskan urusan wakaf. Cuaca mendung sahaja di sana. Tertancap benda menarik di masjid ini iaitu..
 Renung-renungkan dan selamat beramal :) 

Jangan marah ya, dulu arwah ayah aku pun perokok tegar juga. Jadi kalau boleh, perokok sekalian, kalau tak sayang diri sendiri pun tak apa. Tapi, tolong kesiankan family yang terpaksa menghidu pencemaran udara itu. Kalau nak hisap juga, pi hisap dalam plastik tekup kat muka. Biar awak seorang je rasa asap tu, nak sangat kan..

p/s: disebabkan lama tak naik kereta, rasa mabuk pulak..

21 comments:

  1. saya pun sama nak minta maaf pd cik timm kalau ada tersilap tulis dalam entry, komen yang menyinggung perasaan cik timm )':
    salam maal hijrah cik timm..

    ReplyDelete
  2. samalah saya, timm.salam maal hijrah ye.moga ramai perokok yang berhijrah menjadi non-smoker pasni.

    ReplyDelete
  3. ayat sentap terbaik kat ayat paling last tu.
    salam maal hijrah ya timm. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..germ cik fafa..depa dah tau bnda xelok..tpi nk consume jugk..xke mmbazir tu^^

      Delete
    2. mungkin sebab addictive kot. tu yang payah sikit depa nak tinggalkan. sanggup berhabis duit. sama la macam fast food. kita pun tau tak baguih untuk kesihatan tapi still suka makan. hahaha =.=

      Delete
  4. assalamualaikum timm,,,salam maal hijrah...:)

    ReplyDelete
  5. salam Maal Hijrah cik tim..Semoga tahun baru hijrah Cik Tim akan lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya dan diberkati Allah...

    ReplyDelete
  6. salam maal hijrah . kalau terasa hati cepat2 memaafkan . semoga kehidupan kita akan menjadi lebih baik selepas ini ...

    ReplyDelete
  7. Salam maal hijrah..bermula dari kosong semula. Maafkan diri ini kalau ada terguris.

    ReplyDelete
  8. Harap x terlmabat ucapkan . Salam maal hijrah..

    ReplyDelete
  9. salam maal hijrah juga dari sis JM ye

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com