Wednesday, October 15, 2014

Vern's Promotion Datang Lagi


Dalam masa pencarian kasut bertutup untuk konvokesyen, tersinggah pula di kedai kasut Vern's bertempat di Kulim Landmark Central.

Kepada wanita diluar sana yang gila dengan kasut yang cantik, fashionable dan selesa, silalah berkunjung ke sana! Dulu punya promosi pun aku berpeluang grab dengan kawan.

Sempena 9th Anniversary Vern's
Anda dapat membeli 2nd item kasut dengan harga RM9 SAHAJA!
Valid date: 2 September - 14 November 2014 

p/s: Vern's, wait for me this Saturday!

15 comments:

  1. Wah best ni..kena grab...kalau tak rugi..Thanks cik tim..

    ReplyDelete
  2. promoted content untuk cik tim..

    ReplyDelete
  3. kasut saya ada berapa je dlm simpanan. beli jugak tapi last-last pakai cuma satu je.. ish membaziaq tul kan cik tim t_t

    ReplyDelete
    Replies
    1. klau mcm tu kna pastikn kasut 2 btul2 diperlukan, bru la boleh beli :) kan3

      Delete
  4. murahnya ... jauh la pulak nak pi sana ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tempat akak xde kedai kasut vern's ker?

      Delete
  5. jauhnya...kulim nun jauh di sana

    ReplyDelete
  6. woww, tapi macam jauh pulak nak pi kulim dari uum ni haaa semata2 nak beli kasut rm9. hehe

    ReplyDelete
  7. Uittttt....camtu nak beli 4 pasang la. Hehehe

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com