Wednesday, November 26, 2014

Giveaway Blogwalking Nuffnangger


Kalau nak join klik di SINI
Giveaway ini telah ditag oleh mama, jadi aku pun join untuk memeriahkan suasana ya.

Antara syarat-syaratnya mestilah warganegara Malaysia, dan of course I am a Malaysian!
Giveaway ini juga dikhaskan untuk ahli Nuffnang sahaja, jadi kalau rasa nak join jugak tapi bukan ahli Nuffnang, daftarkanlah diri. Sebab tak rugi, sambil menaip, sambil menambah income*propa sambil mengipas sungguh!
Pastu nak klik-klik Nuffnang di atas & sebelah kanan memang tak dapat, sebab tak keluar apa pun. Tak pasti masalah loading blog atau line aku yang hampeh..aiyakk..
Seterusnya follow ig kedai.kita. Klik link yang diberi, tapi jenuh mencari butang follow, agaknya sebab tak daftar Websta kot. Jadi bukaklah melalui phone, nasib baik jumpa. Biasalah dalam ig kekadang banyak nama yang sama.
Lastly, tag 3 orang lagi, nak tag siapa eh..emm..
Mereka yang bertuah adalah:

Kepada mereka yang ditag, aku tak paksa pun untuk join tau. Hehehe, depend kepada masa dan kudrat anda untuk join. Peace no War :)

p/s: akhirnya Japanese Cotton cake yang abang buat 2 hari lepas dah licin..yum3..siapa nak resipi angkat tangan..hewhewhew..

11 comments:

  1. Replies
    1. hihi, anies meh la nk join pun..meh meh meh ^^

      Delete
  2. thank you tag cikfafa. minggu depan cikfafa join na. hehe. selamat bersegmen! ^_^

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen yer Timm... Thanks sebab tag zumal ^-^

    ReplyDelete
  4. eh sama la iklan nuff dalam blog saya pun jarang sangat muncul. entah apa masalah. bukan masalah line yang pasti. haha... kena tanya nuffnang nie.. -.-

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com