Wednesday, November 12, 2014

Menang Giveaway dari Cik Kumbang


Alhamdulillah, walaupun sibuk di Sarawak minggu lalu, aku tetap check beberapa giveaway yang aku join. Nampaknya rezeki aku kali ini untuk memenangi hadiah Template Bloglist dari Cik Kumbang.

Terima kasih kepada Cik Kumbang dan sponsor-sponsor lain yang bertungkus lumus untuk menganjurkan giveaway ini.

Balik dari Sarawak lepas, terus pm Cik Kumbang di FB beliau.

Balik dari Sarawak, sentiasa buka laman web Jobstreet, Mudah, email. Belum ada rezeki lagi nampak gayanya.. T__T
Cuaca hujan setiap petang agak melaparkan perut dengan dessert yang panas dan sedap.
 Abang belikan pisang goreng coklat cheese. RM3 untuk yang biasa. Kalau nak tambah cheese extra ke, oreo ke, kena tambahlah lagi duit anda. Abang cakap agak ramai orang beratur di gerai ini. Mungkin gerai ini satu-satunya yang ada di area Kulim kot. Kalau orang Kulim teringin bolehlah ke gerai ini di sekitar Pasar Pekan Kulim tu.

Memang sedap, macam makan banana split pun ada. Tak boleh jadi ni, teringin nak buat sendiri. Kalau pemalas sangat, beli pisang goreng kosong dan tambah sendiri dengan cheese dan coklat!

11 comments:

  1. ad bpe ketul tu? akk bli aritu ad 5 ketul rm5.. 1 pisang nangka tu belah 4 hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada 7 ketul kak mila..tapi, kecik2 je kak..hihi..

      Delete
  2. tahniah timm.^^

    tak pernah pun makan pisang cheese tu, kat sini tak jumpak pun. ni yang rasa macam nak pi kulim ni. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, jauh benor cik fafa nk mai sini..aloq setaq ada jugak kot.dekat sikit nak pi^^

      Delete
    2. okay2, tq2. nanti nak pi cari tengok kat as. hehe

      Delete
  3. tahniah timm..akak belum ada rezeki menang giveaway lagi

    ReplyDelete
  4. tahniah..alahai..sedapnya..terliur..menggoda betul gambar tu

    ReplyDelete
  5. tahniah awak..

    takpena makan lg goreng pisang nii.. wuuu

    ReplyDelete
  6. Tahniah menang GA tu
    Wow..pisang goreng coklat cheese..nampak sedap...tapi belum pernah mkn..x ada kat area tempat akak nih

    ReplyDelete
  7. tahniah menang. wow pisang cheese very the marveles. kat penang tak jumpa lagi hahaha ke CT sebenarnya tak cari bebetol :P

    ReplyDelete
  8. Tahniah timm.
    Sedapnya, dah terliur ni

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com