Tuesday, December 02, 2014

Hadiah dari Giveaway Cik Itah


Punya peram entry dalam fikiran, akhirnya terluah jua..
Alhamdulillah, tak sangka menang dari Blogger Area Mega Giveaway .
Sumber: Husein Rider
Terima kasih kepada Cik Itah yang menganjurkan giveaway ini disamping sponsor-sponsor lain.

Cash RM50 dari Norihan Yusuf selamat dah masuk dalam akaun bank. Terima kasih mama.
Plain Wide Shawl dari Hazanis Blogspot pun dah selamat terima + dah pakai pun. Aku suka wide shawl, walaupun lembik sikit, tapi boleh je adjust-adjust di muka yang bo0lat ni.

Review blog dari Farahuda Hud pula di sini. Terima kasih sebab review blog aku..

Terima kasih kepada semua sponsor, tiada sponsor, tiadalah giveaway kan. Ini adalah kali ke-3 aku menang giveaway. First pernah dapat dari kak Dysha Sahhir, tapi sekarang blognya dah diactivate kot. Huhu, tak dapat tengok doodle secomel hasil beliau. Kedua dari Cik Kumbang.

p/s: Lunch masak lambat sebab bilah pemotong blender tak ada rupanya. Kakak yang gagah perkasa putuskan getahnya. So, tak dapat nak blend benda yang basah dan berair. Gagah la menumbuk cili kering semata-mata nak buat ikan bakar, memang gadis kampung betul hari ni..

16 comments:

  1. tahniah ... gadi melayu terakhir tu . sis pun x rajin nak menumbuk cili kering . selalunya push my kakak jer buat bila teringin nak mkn sambal goreng ...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum timm...tahniah2 yer...;)

    ReplyDelete
  3. Tahniah timm! Banyak tu rm 50..boleh beli blender baru..hehe

    ReplyDelete
  4. wahh, sekaligus dapat 3 hadiah tuuu. tahniah timm!^_^

    tumbuk la lagi sedap daripada blend. hehe. nampak pun sedap tu haa.

    ReplyDelete
  5. Tahniah Tim, ok la dah dpt hadiah..lya pun menang juga no 4 tpi sponser mcm endah x endah je mls nak blik2 tnya psl hadiah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke, siannya lya, cer contact dgn cik itah..mna tau dia boleh push2 pemberi hadiah tu..
      or maybe tgh bz kot..huhu..

      Delete
    2. anis contact dengan cik itah jugak.. cepat sikit urusan.. :)

      Delete
  6. tahniah....hadiah dari cik siti tak dak orang tuntut lagi..huhu

    ReplyDelete
  7. tahniah.. sronoknyaaaa dapat hadiah.

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com