Saturday, December 06, 2014

Part-time dulu ye..


Alhamdulillah, aku dah mula bekerja semalam. Tapi, hanya bekerja part-time dulu sementara menunggu kerja yang full-time. Sekurang-kurangnya ada juga income..

Bekerja sebagai apa, jeng-jeng-jeng. Aku bekerja di restoran makanan segera di Kulim Landmark Sentral. Kepada blogger-blogger di Kulim yang terserempak tu, hai-hai la ye :p

Semalam hujan dengan ribut dengan kilat, gugur jantung semasa break dalam pukul 3pm. Balik rumah, memang bilik aku agak banjir. Bukannya disebabkan banjir tu, tapi angin ribut yang membawa air hujan mencurah-curah dari tingkap. 

Jenuh mengemop pula lantai bilik, senang cerita bilik tu marah sebab tuan dia pemalas nak mop lantai kan. Aku tau, aku tau..

Semoga perjalanan aku selepas ini lebih baik. Doakan aku ya kawan-kawan sekalian. Masa bersama blog pun sedikit terbatas. Jangan risau, cuti nanti aku akan cuba blogwalking dan terjah blog-blog hampa tau. 

p/s: Kerja menghafal menu makanan pulak..

10 comments:

  1. Salam... xpe pengalaman berharga gak tu... btw... good luck dear....

    ReplyDelete
  2. selamat bekerja.. kat mana eyh tempat tu sebab CT rajin ke kulim gak tapi tak penah tahu tempat tu..

    ReplyDelete
  3. takpa, keje part time pun ada jugak income yang masuk dari x keje langsung..nanti dpt la keje full time tu :)

    ReplyDelete
  4. baguih2, daripada dok rumah saja baik pi kerja kan. hehehe. kerja elok-elok na! take care! ^_^

    ReplyDelete
  5. Bgus tu... Cari pengalaman sebyk mgkin..

    ReplyDelete
  6. Semoga dipermudahkan pekerjaan Timm yer...

    ReplyDelete
  7. janji kerja kan..all the best!

    ReplyDelete
  8. kulim? nampaknya perlu hai2 dari jauh lah ye :-)

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com