Thursday, January 08, 2015

Blog dalam proses Construction

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
 
Hari ini aku cuti. Sepatutnya hari Ahad depan, nasib baik ada rakan sekerja yang baik. Sanggup tukar cuti disebabkan aku demam. Sangatlah teruk jugak sebab aku belum biasa kerja di tempat fully air-cond kot.
Semalam aku ke klinik Safiya 24 jam untuk mendapatkan ubat. Aku mesti sihat kalau nak terus bekerja. Sebab tak selesa sangat dengan hingus meleleh, lagi pun sekarang aku bekerja sebagai Service Crew. Sentiasa kena amik order customer, layan orang, cashier, susah sangat nak bekerja dengan keadaan sakit.Waktu rehat aku sempat melelapkan mata, sampai mengigau. Agaknya sebab badan panas, otak kita mula merapu..
Punya mengantuklah dengan kesan ubat selesama dan ubat batuk. Bangun ja, alhamdulillah hidung tak tersumbat, tekak dah kurang sakit. Syukur.
 
Waktu cuti barulah sempat check email dan blog. Minta maaf ya aku lambat reply email anda. Maaf sesangat. Tengok blog mula rasa boring, rasa nak merajinkan diri untuk menukar template. Semuanya buat sendiri berbekalkan tutorial sifu-sifu. 
 
Jadi, minta maaf kalau anda semua masuk ke sini dan tengok banyak benda berterabur..

10 comments:

  1. semoga cepat sembuh ya! minum air putih banyak2x :)

    ReplyDelete
  2. Jaga kesihatan timm moga cpt sembuh ya

    ReplyDelete
  3. Alahai siannya dik..semoga sembug ye dik..

    ReplyDelete
  4. kalau dekat cik noor dtg antar chicken pie lah semoga cepat baik ya

    ReplyDelete
  5. Semoga cepat sembuh.
    Memang musim penyakit sekarang ni

    ReplyDelete
  6. aigoo Timm da okay ke skarang ? banyak minum plain water yer.. jangan tibai ais memanjang.

    ReplyDelete
  7. Banyaknye kena telan ubat... Moga cepat sihat ^-^

    ReplyDelete
  8. ha'alah template blog harus di ubah sedikit kerana sis JM rasa x puas bila baca ..kedudukan entri yg tak kemas

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com