Thursday, January 08, 2015

CPUV Nuffnang 51-->57

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
 
Ini adalah antara CPUV Nuffnang terakhir di tahun 2014.
 Tudia, punya pemalaih nak update kan. Kesian Nuffnang, jangan merajuk pulak ye. Kalau tengok susu Marigold ni, teringat kalau buat kek. Memang selalu guna susu jenama Marigold sebab lagi murah dari jenama susu lain. Maybank semestinya merupakan bank yang menyenangkan kerja kalau nak buat apa-apa urusan berkaitan online banking, contohnya nak beli tiket flight atau online shopping. Dah lama tinggalkan sifat online shopping. Duit perlu disimpan untuk urusan lain yang lebih penting!

CPUV terakhir adalah Maggi Royale seperti Beli Maggi Royale free buku masakan. Dah lama pulak tak pekena maggi, yum-yum-yum. 

Tengok akaun Nuffnang aku, baru je mencecah RM50. Perlu banyak berusaha lagi ni. Walaupun sedikit, asalkan ada juga dari membuang masa berblog ye dak? Walaupun 1 post tetap mendatangkan hasil, sebab itulah cuti macam ini masanya untuk berblog habis-habisan. Hohoho.

Baiklah, nak makan ubat dan tidur. Esok bekerja seperti biasa..

14 comments:

  1. Tahniah..
    Lepas ni akan terus membiak la

    ReplyDelete
  2. Byknya yg ongoing tahniah timm

    ReplyDelete
  3. fuyo banyak nya. sikit2 lama-lama jadi bukit timm.. :")

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah ... semoga terus melimpah nantinya ...

    ReplyDelete
  5. eh2, rasa macam lama tak singgah. wajah dah bertukar la. niceeee cik timm! ^^

    tahniah na!

    ReplyDelete
  6. wah, byk tu. hehe. alhamdulillah ^^

    ReplyDelete
  7. byknya..sha pun dpt sama..tp xda gerak2 langsung emm..btw tahniah :D

    ReplyDelete
  8. wow banyak tu dapat.. terbaiklah..

    ReplyDelete
  9. Tahniah yer Timm... Banyak CPUV yer ^-^

    ReplyDelete
  10. baru cecah RM50..kira byk tu...rajin lah berblog ye..sis JM datang sini :-)

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com