Monday, January 05, 2015

Hadiah Template Bloglist dari Cik Kumbang

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
 
Yea! Hadiah dari Cik Kumbang dah dapat. Cuma aku sahaja belum berkesempatan untuk memasangnya di dalam blog. Akhirnya ada juga perubahan dalam blog sempena tahun baru ini. InSyaAllah aku rasa nak tukar template sikit, nak tukar warna, boring kan kalau setiap masa tengok benda yang sama.
 
Hadiah yang dimaksudkan adalah Template Bloglist dari Giveaway 2014 Cik Kumbang. Alhamdulillah, baru je aku pm Cik Kumbang, esoknya terus dah siap pasang. Meh aku nak kasi teasers sikit,
Selepas ini, tak ada lagi bloglist yang bersepah-sepah di blog. Bolehlah dikemaskan blog dengan adanya bloglist ini. Sesiapa nak blogwalking termasuk tuan blog sendiri pun lebih senang dan mudah.

Terima kasih Cik Kumbang walaupun lambat. Rupanya beliau tengah sibuk dengan preparation perkahwinan! Tahniah sekali lagi Cik Kumbang! Dah tak boleh panggil 'Cik', selepas ini maybe 'Puan Kumbang'??

p/s: Disebabkan balik awal dari kerja, dapatlah buat Apam Susu! Yum-yum-yum..

9 comments:

  1. tahniah tim ... cantik tu . blh seragamkan dgn sidebar lainnya .

    ReplyDelete
  2. jom ramai2 tukar template ngan header baru :)

    ReplyDelete
  3. p/s

    SOMETHING FOR YOU, HERE:

    http://aniesandyou.blogspot.com/2015/01/perhatian-kepada-blogger2-berikut.html

    ReplyDelete
  4. hehehe pasang psang lekaih nak tengok :D ceria kaler kalernyaaa

    ReplyDelete
  5. Tahniah dik..untung ada temete nie kah .kiki..lepas nie cik akak nak pergi beli satu templete bloglist nie.mhihi

    ReplyDelete
  6. Tahniah...cantik hadiah tu..,.nanti pasang lah

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com