Wednesday, January 28, 2015

Mini GiveAway Kiss Proof Lipstik

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
 
Dah lama x join giveaway, disebabkan hari ini aku bercuti bolehlah curi-curi masa sekejap berblogging. 
 
#1 Sesiapa nak join klik image dibawah ye..
http://www.opzzpinky.my/2015/01/mini-giveaway-kiss-proof-lipstik.html
Syarat nak join pun sangatlah simple mimple, rugi kalau hampa tak join. 
2# Dah lama menjadi follower blog Cik Sha ni..

# Baru nak follow instagram
 # Like Fanpage
3# Rambang mata nak pilih warna apa, emm..
Nombor 4

Diharap penyertaan ini dapat memeriahkan lagi Giveaway Sha ye. Dan tq jemput dalam komen.

p/s: Golek-golek kemalasan, mementang cuti hari ni..

11 comments:

  1. assalamualaikum

    terima kasih sebab support mini GA sha,
    senarai dah update, blog dah pun dimasukkan dalam bloglist sha [kiss proof blogger]..
    jom BW..
    http://www.opzzpinky.my/2015/02/senarai-peserta-mini-giveaway-kiss.html


    Gud luck !!

    ReplyDelete
  2. Hi .. Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2015/01/mini-giveaway-kiss-proof-lipstik.html
    good luck ye!

    ReplyDelete
  4. hi. DONE be follower yang ke #385

    datang dari segmen sama :)
    btw gudluck sahabat <3

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-kiss-proof-lipstik.html

    ReplyDelete
  5. Hai, baru ada masa nak singgah sini berblogwalking..

    Jemput singgah kalau free :)

    http://www.azhafizah.com/2015/01/mini-giveaway-kiss-proof-lipstik.html

    ReplyDelete
  6. hehehe, dah lama dah tamat
    baru nak singgah sini

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com