Monday, February 16, 2015

Mini GA By Nina + Anies

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
 
http://aniesandyou.blogspot.com/2015/02/mini-ga-by-nina-anies.html 
Bersempena dengan aku bercuti hari ini, dapatlah berblogging seketika. Itu pun dengan menggunakan lappy abang. Lappy aku rosak! Agaknya virus sedang bermaharajalela dalam tu sebab tak sempat nak install antivirus baru. Aduhai, sebab tu buat mood bloggig kurang sebab segala benda mak nenek dalam lappy tu. Eii, rimas betul la kena benda camni. Ok, back to topic..
 
Untuk Mini GA ini, aku dikendaki untuk ;
1. Follow blog Nina & Anies.
Hai Nina, selamat berkenalan. Bertambahlah rakan baru blogger.
Hai Anies, kita dah lama kenal kot, selalu je Anies jadi top komentator blog aku. Timaseh yer..
 
2. Entrynya dah confirm-confirm Mini GA By Nina & Anies.

3. Banner GA dah dimasukkan dan dibacklink ke blog Anies. Jadi kepada sesiapa yang nak join boleh klik je banner di atas.

4. Link entry akan diletakkan di blog Anies.

5. Aku nak tag Cik Fafa & Kak Ct untuk bersama-sama meriahkan GA ini. Kalau rajin hampa join la noh :)
 
6. GA ini akan berlangsung dari 16 Februari-28 Februari. Sekejap sahaja, itu yang aku suka. Tak payah nak tunggu lama-lama kan. 
 
7. 10 orang pemenang akan dipilih berdasarkan Random.org. Ada rezeki, adalah kan. Sekurang-kurangnya boleh dapat kawan baru :)
 
  p/s: Huu, tak bersedia untuk bercuti hari ni, sepatutnya bercuti hari Sabtu. Kena tukar pulak..huu...

12 comments:

  1. Hai, bw dari segmen yg sama :)
    Jemput berkunjung ke blog saya. Tq :)

    ReplyDelete
  2. hai singgah dr segmen yang sama n follow awak...http://themagicwhisper.blogspot.com/2015/02/mini-ga-by-nina-anies.html

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya ... sis join juga .

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, good luck! :D
    Btw, jemput join ye ^_^

    http://ihazaliza.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete
  5. selamat berkenalan.. baru ada masa untuk jejak peserta. followers #389

    terima kasih sudi join.. all the best ! :) jgn lupa semak no peserta ya

    ReplyDelete
  6. ahahaha amek kau siap bukti =P
    gud luck Timm..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com