Wednesday, February 11, 2015

Top Commentator Januari 2015

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
Jari Manis | Mama3Farhanah | CT Humairah | Dunia Zumal | Cetusan Minda | Cik Fafa | Ahmad Zu Mal | Najib Ariyan | Maria Firdz | Asha Lya

Semuanya pakat mengupdate top commentator. Baru aku pun teringat nak check. Terima kasih sebab ingatkan. Dalam masa yang singkat ini, tak sangka dapat berjumpa blogger travelog baru iaitu Najib Ariyan. Selamat Berkenalan, ramah orangnya. Silalah terjah ke blog beliau ya..

Punya lama entry ini tersimpan dalam draft. Nampak sangat pemalas di situ. Nak buat macamana, ada komitmen lain yang lebih penting kan. I'Allah akan diupdate berpukal-pukal sebab hari ini aku cuti. Alhamdulillah. Dapat berehat sebentar sambil dating Encik B.

Ini adalah 1st status dalam tahun 2015. Semua benda aku update dalam Intagram, dalam Facebook memang taklah sebab Insta lebih privacy dan Facebook terlalu terbuka. Seriously memang aku bukan kaki update status yang setiap masa dan minit nak update dalam tu. Upss, ada yang terasa. Ikut suka andalah ye, Facebook sendiri kan. Kan, kan, kan. 

Dah lama tak menulis, mula rasa canggung. I'Allah akan menyusul entry resipi swissroll dan aiskrim oreo. Sebab kawan-kawan mula minta, tak baik kita kedekut ilmu kan.

Till then..

8 comments:

  1. Wah, nama zumal pun ade yer... Thanks yer Timm ^-^

    ReplyDelete
  2. sis pun jarang update fb sbb x tau nak citer apa . lbh selesa dgn blog ...

    ReplyDelete
  3. huhuhu akak nampak nama akak hehehe.. thank u darling =)

    ReplyDelete
  4. jumpa blogger Najib Ariyan?..ni yg jelly nih heee

    ReplyDelete
  5. yeeayy..nama sis JM termasuk dalam list...lah

    ReplyDelete
  6. tahniah semua dan untuk saya jugak ;-)

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com