Saturday, April 04, 2015

CPUV Nuffnang 63 --> 86 (Februari & Mac)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
 
Jom kita review sikit Nuffnang di bulan Februari lepas,
Walaupun busy, Nuffnang tak lupa lagi nak kasi hadiah. Memang teruk gila sebab bulan Februari ada 5 entry jer. Time tu dah mula rajin nak up entry. Semuanya telah selamat dikreditkan. Alih-alih entry ke mana, aku ke mana..
 
 Seterusnya bulan Mac pulak,
 Dahsyat jugak rezeki di bulan Mac. Ada yang sudah dikreditkan, ada yang masih on going. Alhamdulillah walaupun entry pun jarang-jarang nak keluar. 

Hari ni pun kerajinan melanda disebabkan cuti. Cuti pun seminggu sekali, badan masih rasa tak cukup rehat. Ya Allah, semoga pintu rezekiku sentiasa terbuka dan tabahkanlah hatiku bekerja di situ walaupun kekadang hati dah rasa tak seronok dah. Pernah minggu lepas aku rasa macam nak resign terus. Sebab badan terlalu penat, kekadang aku bekerja sebagai service crew, pastu tukar ke kitchen crew pulak, kekejap ke barista pulak. Aku rasa terlalu penat dan rasa diri ni macam diperlakukan macam robot. Kau rasa nak tolak aku ke sini, tolak, kau rasa nak tolak aku ke sana tolak..

Seriously kekadang rasa pissed-off. Kalau disebabkan aku tak ada aim untuk bayar PTPTN, nak beli motosikal, dah lama aku resign. Letih oih, macam tak berbaloi kerja teruk-teruk tapi tak setimpal dengan apa yang kita dapat. 

p/s: Salam takziah kepada keluarga yang terlibat dengan kemalangan helikopter tadi T_T

9 comments:

  1. baaaaaaaaaaaaaanyaknyaaa Timm !!! kasilah akak sikit..
    serius macam ne korang selalu dapat cpuv branak2 ni hahaha.. share tips please..

    btw tahniah2.. lepas cashout kita hangout okay hihik..

    ReplyDelete
  2. tahniah timm
    baik hatikan nuffnang ni ;-)

    ReplyDelete
  3. salam takziah
    sabr ye cik timm pasti ada ganjaran
    kerja restoran/ kedai / fast food mmg letih ya amat. rasa tunggang langgang je hidup
    ciksu pernah merasa..

    ambil la apa apa supplement. shaklee ke, ephyra
    ke. ephyra pon bagus. utk tenaga.
    in shaa Allah ..

    yg penting jaga diri tau.. kerja kerja juga jaga kesihatan..

    ReplyDelete
  4. ikhlaskan hati bekerja okey timmbill.. inshaallah nanti ada rezeki lain dekat tempat kerja lain.. =D

    ReplyDelete
  5. Usaha gegeh lagi cik timm.. hehe.. biasalah tu kadang2 mood ni suka benau ke laut.. moga selamat menemui jalan balik ke pantai.. hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  6. tahniah cik timm
    meriah betul cpuv dia ye
    nampak encik nuffnang sayang blog ni :)

    ReplyDelete
  7. murah rezeki.. byk blogger dpt CPUV. berduyun2 iklan . tq nuff :)

    ReplyDelete
  8. banyaknya CPUV Nuffnang.. tahniah cik timm..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com