Wednesday, May 13, 2015

Nak jugak Tudung Satin

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
 
Boleh tajuk cenggitu?
Punya teringin punya pasal macam dalam entri Bawal Satin pulak.., belilah satu tudung nak dipakai untuk ke Melaka haritu. 
 
Pusing-pusing Kulim Landmark Central, Butik Syok juga yang disinggah. Dapatlah beli satu tudung satin. Sekadar untuk mencuba. 
Tudung satin agak best sebab senang untuk jadi. Tak payah nak betul-betulkan sangat. Tapi! Kena pinkan supaya tak melurut dan mengembang. Waktu kenduri je aku pinkan. Selepas tu, otw nak balik duduk dalam kereta tanggal semua pin. Sebab tu jadi sememeh macam gambaq kat ataih. Hahaha!
 
Lepas ni nak try pakai tudung ni naik motosikal pulak. Kita tengok apa jadi kalau tudung ni kena kemek dengan topi keledar.. :)

p/s: rajin-rajinkan diri blogwalking~

13 comments:

  1. amboiiii melaram lg ya ank dara ni ;-)

    ReplyDelete
  2. idok le akk pakai tudung gini..hehe.tak pandai

    ReplyDelete
  3. Lya x gemar tudung satin..licin hhehe

    ReplyDelete
  4. ishhh tak aci. kite takde tudung satin lagi ni. hehe

    ReplyDelete
  5. psst ... zenfone 6 tu saiz skrin 6 inci dah berthn kat pasaran . zenfone 2 lak adalah zenfone generasi ke 2 baru launch 9 mei kat m'sia ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ow, hihik..baru tau! tgk dalam berita..hihi..tq~

      Delete
  6. tidak.. tak senang pun untuk dibentuk. huhu hilang sabar pakai tudung ni... mungkin kualiti kain tu sendiri berbeza-beza gamaknya.. huhu

    ReplyDelete
  7. ayu ada satu. tp.. dok melorot je lg2 bila anak tarik.. hoho

    ReplyDelete
  8. suka tgk irg pakai tudung satin
    ciksu x suka.mcm timm kata la kena pin sana sini. sat lg mau dok nengok cermin ja.

    ReplyDelete
  9. bawal kain satin? siakap kain satin ada tak kih kih kih

    ReplyDelete
  10. Bawal satin tu mudah digayakan dan cantik kan...

    ReplyDelete
  11. cantikkan tp xsuka yg licin sgt.. xdok diam atas kepala

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com