Thursday, May 07, 2015

Top Commentator April 2015

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
 
Sekejapnya masa berlalu, sekarang dah masuk bulan Mei! Bulan depan dah berpuasa. Wah! Semua dah ganti puasa ke belum?
 
Punya lama baru ada masa untuk buka blog. Sangatlah penat dengan bekerja dan baru je habis bercuti. Nantikan entry backpacker yang seterusnya..
 
Top Commentator pun dah ada blog baru, maksudnya ada kawan-kawan blogger yang baru. Selamat Berkenalan yer!
 
IzzeydaAmanina Mads | Siti Yang Menaip | Cetusan Minda | Eka Tikah | Khairin:Anies | Gee Lion | Dunia Zumal | Syida Mujahir | Kucen Master

Terima kasih semua yang sudi berkomen dan juga yang menjadi silent reader :)

9 comments:

  1. wah , cik timm dah jadi backpacker lak ya ... tak sabar nak baca entrynya ...

    ReplyDelete
  2. Eh, zumal pun lekat yer Timm... Terima kasih ^-^

    ReplyDelete
  3. Eh kita adalah.. baru perasan.. Thank you cik timm! <3 you!

    ReplyDelete
  4. alamak..tak melekat plak bulan lepas.kena usaha untuk bulan ni..hehe

    ReplyDelete
  5. eh..eh...tercari2 nama sendiri...maybe masih sembunyi di bawah meja

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com