Thursday, July 23, 2015

Reunion Raya!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
Kesiannya dengan diri sendiri, orang lain dah mula bekerja, aku baru nak bercuti. Itu pun sehari ja pun. Kesiannya anda..
Nasib baik ada kawan-kawan yang sudi berkunjung ke rumah. Tahniah jugak kepada rakan sekolah rendah, Nadzirah yang selamat mendirikan rumah tangga. Amboi, segak sungguh berbaju kuning. Minta maaf tak dapat nak join kenduri kawin. 
Bila berjumpa kawan-kawan sekolah rendah ni, benda pertama tengok sama ada hang ni makin meninggi ke, makin chubby ke..aku rasa dulu aku paling petite dalam kelas. Selalu duduk depan kalau perhimpunan. Sekarang aku dah tinggi! Nampak tak apa puberty dah buat dengan badan kita. Hehehe.. 

Sekarang masing-masing dah bekerja, ada yang baru habis study, ada yang dah berumahtangga. Tak tahulah kalau 5 tahun akan datang, apa pulak yang jadi. Sempat ke tidak untuk sama-sama berjumpa lagi :) 

Esoknya ada reunion, aku tak dapat join sebab kerja. Sangatlah sweet depa ni sanggup berjumpa aku di tempat kerja. Terharu gila!

Semoga kita berjumpa lagi na.. :)

15 comments:

  1. Walau pun cuti sehari tapi cukup bermakna yer Timm...

    ReplyDelete
  2. Syukurla da juga teman2 yg ingt kan..slmt ari raya timm

    ReplyDelete
  3. happening tu.. ehehe.. mesti rindu zaman skolah :)

    ReplyDelete
  4. semangat persahabatan yg kuat tu yg tak boleh dipisahkan.. inshaAllah ada rezeki pasti berjumpa lg..:)

    ReplyDelete
  5. Assalam timm,
    selamat hari raya aidilfitri
    maaf zahir & batin

    salam perkenalan dari #bloggerutara naaaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. seronokkan sesekali jumpa kawan lama..

    ReplyDelete
  7. Bestnye reunion
    Mesti banyak story mory kan

    Selamat Hari Raya Cik Timm (^_^)

    _____________________

    Reply Your Comment at http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2014/12/officially-wife.html

    Heeee Terima Kasih (^_^)

    ReplyDelete
  8. Meriahnya raya timm..semoga ikatan ukhwah berkekalan selamanya..

    ReplyDelete
  9. Meriahnya raya timm..semoga ikatan ukhwah berkekalan selamanya..

    ReplyDelete
  10. Hai tim ni yang rasa nak pi secret recipe

    ReplyDelete
  11. itulah namanya kawan sejati...kat mana-mana pun still di cari

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com