Friday, July 17, 2015

Selamat Hari Raya Aidilfitri, 2015

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua kawan-kawan blogger. Tahun ini berlainan dari tahun-tahun lepas sebab aku kena KERJA. Lagipun, semua pakat-pakat tak balik beraya Kulim. So, daripada memblurkan diri dekat rumah. Lebih baik bekerja, dapat jugak gaji double. 

Baju raya? Tahun ini aku tak beli pun. Baju yang ada pun adalah baju 2 tahun lepas. Malas nak membazirlah. Lagipun semua baju bukan selalu pakai pun. Elok lagi..

Sepanjang Ramadan? Sentiasa penat dengan kerja. Sebab tu balik rumah terus tidur. Memang blog ntah ke mana. Actually dah terlupa pun ada blog. Nasib baik adanya Zumal masukkan aku dalam Group Blogger Utara. Alhamdulillah ada semangat nak berblog lagi! 

Rezeki? Hmm, awal bulan Julai aku ada interview di UTC Alor Setar. Alhamdulillah temuduga berjalan dengan lancar. Nasib baiklah segalanya diatur dengan sempurna oleh Allah SWT. Bersyukur sesangat. Keputusan temuduga? Alhamdulillah, aku dah dapat. Cuma tunggu offer of letter baru aku cerita kerja apa yang aku dapat..

p/s: Terlalu banyak yang aku nak ceritakan, tetapi tak ada masa dan idea untuk mencoret di blog..

11 comments:

  1. Owh Timm dapat kerja baru yer. Tahniah yer ^-^

    ReplyDelete
  2. salam Aidilfitri timm...maaf zahir batin.lama tak dengar citer.baguslah kalau dah dapat kerja..semoga terus murah rezeki

    ReplyDelete
  3. Selamat hari Raya Timm...what? bekerja di hari raya? ishh..syahdu

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...dah dapat keje di UTA..kerja tetap? Alhamdulillah..tahniah Timm

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya & good luck

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya Timm...
    Maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
  7. tahniah timm ! nasib baik masuk group BU eh. hehehe

    ReplyDelete
  8. Assalam timm,
    tak paaaaaaa
    pelan2 coret naaaaaaaaa :)

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan timm..
    Selamat hari raya..
    Tahniah untuk kerja baru..

    ReplyDelete
  10. Teruskan. Menulis tim, jadikan tempat untuk berkongsi cerita dengan kami

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com