Wednesday, September 16, 2015

Assistant Patrao's Day Out

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
Sekali sekala ada event macam ni memang best. Asyik kerja 24jam pun boleh stress kan?
Seronok sebab dapat jumpa kawan-kawan baru. Dapat bertukar-tukar pendapat dan pengalaman. Masing-masing dapat meluahkan apa yang terpendam. Kiranya juz-Saylah!
Petangnya selepas lunch ada game bowling. Dapat lagi kawan-kawan baru sebab kami dibahagikan lagi untuk kumpulan yang lebih kecil. Nak kata teror main bowling tu, taklah sangat. Sekadar nak kena 1 atau 2 tu bolehlah. Punya lama tak main, rasa macam addict balik pulak. Dulu kan syok main dalam universiti macam kat sini & sini. Rindunya Unimas oi!
Punyalah lama tak pijak kaki di Berjaya Times Square. Last ke sini waktu aku sekolah rendah. Waktu tu yang ada cuma tempat game yang tengah-tengah tu. Kedai dan shoplot pun semua belum siap. 
Betapa pembangunan memainkan peranan kan..
Beza sangat dulu dan sekarang..
P.s. 1st time pakai baju management.hopefully dipermudahkan segalanya..

8 comments:

  1. Wahh.. seronok da ea dok sana...

    Jaga diri...

    ReplyDelete
  2. alahai..akak pon dah lama tak ke Tmes Square ini..last pergi masa baru kahwin..almost 6 years dah kut

    ReplyDelete
  3. btl..klau asik keja pon boring gak...boleh mdtgkn stress...sesekali bjimba2 apa salahnya

    ReplyDelete
  4. bila ada aktiviti macam ni sekurangnya kurang sikit stress tu hihihi

    ReplyDelete
  5. sesekali kena ada aktiviti lain utnuk mengurangkan stress..

    ReplyDelete
  6. eheheh Timm skarang orang KL laaa.. jgn lupa sesekali balik utara ni Timm..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com