Monday, April 04, 2016

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah.

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula
1 April sehingga 14 April 2016
dengan klik link di bawah ini

17 comments:

  1. thank you sudi join GA Blogger Utara.. all the best =)

    maaaacam kenal je ni ahak ahak hahaha..

    ReplyDelete
  2. http://rightnot.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    Singgah dri ga sama :) salam perkenalan ye :)

    ReplyDelete
  3. Dari GA yg sama,,, good luck ya...

    jom singgah blog saya

    http://spitoutkata.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. hi! singgah dari GA yg sama. goodluck :D

    meh join GA saya jugak kalau belum join ^.^ [ Giveaway by Xechalogy ]

    ReplyDelete
  5. Terima kasih kerana sudi turut serta. Semoga berjaya ^-^
    eh eh macamm kenal .. hehehe .. good luck nah timm .. dapat bley blanja nandos kot heee

    ReplyDelete
  6. salam datang singgah sini.good luck timm :-)

    ReplyDelete
  7. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  8. Jom singgah ke blog saya..ehekkk..

    Dari segmen yg sma..http://mimirheem.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html?

    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  9. sy join jugakk :) all the best..

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  10. Singgah blogwalking sini dan semoga berjaya ^^

    ReplyDelete
  11. Hai.. Baru sempat nak blogwalking.. All the best yee

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  12. Blogwalking dari GA yang sama....jemput tengok video anak mommy main bola kesayangan dia TEKAN : ((Abam main bola )) Lepas tu minta like sekali..kalau rajin tinggallah jejak sekali yer..terima kasih…

    ReplyDelete
  13. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://www.mariafirdz.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    SEMOGA BERJAYA :)

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com