Sunday, May 01, 2016

Best Movies in May 2016 | SHOULD WATCH!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Gaji dah masuk walaupun lambat >..<
Benda paling Cik Timm suka dikala hidup di KL ini adalah menonton wayang.

Antara cerita yang Cik Timm excited nak tengok adalah;

1. Marvel's Captain America: Civil War

2. The Huntsman: Winter's War

3. Fan

4. Ada Apa Dengan Cinta 2
 

Ada banyak lagi cerita di panggung wayang bulan ni, Tapi, cuma 4 ni saja yang masuk dalam list *KENA TENGOK. Hahaha!

p/s: Selamat Hari Buruh, 
aku rasa dah kerja macam buruh kasar je sini, sabar,,
2 bulan saja lagi..
awak kuadd..

2 comments:

  1. samalah..semua tu akak teringin nak tengok, tapi xde masa lah..huhu

    ReplyDelete
  2. sy tgk hunstman je tu pon free hahahaha

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com