Sunday, May 22, 2016

Shyfull Photography, Photographer Terbaik di Kulim

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Majlis Perkahwinan, Akikah, Baby Shower, memang trend untuk mengupah jurugambar profesional kan?
Bagi yang tinggal di daerah Kulim, apa kata cuba ambil khidmat dari Abang Shyfull ni,

Orangnya sporting dan bersahaja, cuma kalau betul-betul nak Abang Shyfull or sifunya sendiri yang ambil gambar, silalah tempah awal-awal ye. Macam-macam pose kami minta Abang Shyfull, dia pun ikut saja ha, sporting habis!

Ini adalah sedikit contoh gambar dari Majlis Perkahwinan Mas & Fuad yang Cik Timm attend minggu lepas.

photographer, kulim, kedah

kulim, kedah, photography

kulim, kedah, photographer

kulim, kedah, photography

kulim, photography

photography, kulim

kulim, photography

kulim, kedah

photographer, kulim, kedah

Nak gambar anda cantik dan gorgeous macam ni jugak?
Apa lagi, cepat-cepat contact Abang Shyfull untuk tempahan!

Untuk dihubungi:

Facebook: Shyfull Suzie
WhatApps: + 6 0111 888 5008
Call: +6 017 416 2001
Wechat: Shyfull-2529
Emel: Shyfull6111@gmail.com
Alamat: NO. 534 Jalan KS/8 Kulim Square,
09600 Lunas, Kedah.

p/s: Dapat murah kan Abang Shyfull, letih jadi Lighting GIRL tau..haha!

6 comments:

  1. blog timm dah omey la.. baru sempat nk terjh.. line macam siput sedut.. ahahha..

    ReplyDelete
  2. Timah, nt review bekam queen, servus bekam mobile p rumah ke rumah, kak dewi belanja bekam kt timah, nt balik kulim naa

    ReplyDelete
  3. woww..tahniah buat mereka berdua

    ReplyDelete
  4. hehehe anak kenduri aqiqah pun kan nak photographer.. eheh..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com