Sunday, June 05, 2016

Cabaran Entry | Idaman Anda!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Disebabkan kemalasan dan idea yang tiada untuk menulis entry, bulan ini CiK Timm nak pastikan ada juga entry.
CiK Timm nak pastikan ada entry ini untuk bulan Jun;

Cukuplah dengan 4 ini saja, nak tulis satu pun dah menggigil tangan macam kena Parkinson tau. Kesabaran jelah.
Kalau sesiapa nak join pun boleh, silakan. Jangan lupa komen dekat bawah, boleh CiK Timm baca jugak story anda.
Selamat Mencuba!
Cabaran | Rumah Idaman
Cabaran | Gadget Idaman
Cabaran | Kenderaan Idaman
Cabaran | Lelaki Idaman

10 comments:

  1. mcm best je.. tmbh tmbh kering idea nak updte. haha

    ReplyDelete
  2. GOOD LUCK..ssh tu nk follow cabaran tu

    ReplyDelete
  3. boleh juga nak join.. tp tengok pada masa.. hihiih

    ReplyDelete
  4. Gud luck Cik Timm
    Cik Kumbang punya blog pun krik krik krik je sekarang
    Tak sempat nak berupdate huhu

    btw
    Selamat Berpuasa Cik Timm (^_^)

    ReplyDelete
  5. 1.. 2... 3... Tu ada... 4 tu... 4 tuuu...

    ReplyDelete
  6. yang nombooooo 4 tuuuu teruja haih nak baca =P

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com