HOME MY STORIES Projek Memikat Suami Yes Boss!

Monday, July 04, 2011

Safi Balqis Perfect 10..

Salam N Salam Sejahtera

Sebelum tu, sebagai pengguna internet klik la sini yer.. TEKAN SINI

Huhuhu
Kulit muka burn terok pas latihan berterusan PALAPES UDARA 2minggu
SO, dalam masa cuti la nak cerahkan balik
Xtau nak pakai produk apa??

Bawu tringat, dulu aku time sekolah aku guna 1 produk ni
Alhamdulillah..
Berkesan..
Aku pun xtau kenapa aku stop aku guna bila masuk universiti

Penyelesaian : Guna balik produk 2..Safi Balqis Perfect 10..

Sekarang produk ni dah berwajah bawu

Untuk permulaan, aku guna :


Pembersih muka
Produk 1, kulit kusam n tona x sekata buat kulit x bermaya. pembersih muka ni mencerah dgn lembut n x menghakis lembapan semula jadi kulit.


Penyegar
Produk 4, gunakan untuk persediaan kulit muka menerima rawatan seterusnya. penyegar ni tanpa alkohol dan x melekit, mencerah n mengetatkan pori kat muka.






Krim pelembab siang SPF15
Produk 7, krim pelembab ada perlindungan UV untuk melindungi kulit dgn efektif.

Selain tu, byk lagi produk2 yang dihasilkan..
antaranya :


Produk 2 = Pembersih muka kawalan minyak
Kulit berminyak mudah dihinggapi bakteria n kotoran. pembersih ni membantu mencegah bakteria punca muka berjerawat, mencerah n menyamaratakan tona kulit.


Produk 3 = Skrub aprikot
Sel kulit mati n kotoran menyebabkan kulit kusam n x bermaya. skrub ni membantu menangglkan sel mati, kotoran n cerahkn kulit.


Produk 5 = Serum
Molekulnya bley meresap jauh ke dlm sel kulit dgn pantas. serum ni bertindak efektif utk mencerahkan kulit.
Cara penggunaan : guna sebelum pakai krim pelembab
Update 5 April 2012 : sangat berkesan sebab berjaya hilangkan warna kulit yg tak sekata akibat 'burn' kawad kaki.


Produk 6 = Krim kontur mata
Dpt mengurangkan lingkaran gelap n mengelakkan pembentukan bintik minyak di bawah mata.


Produk 8 = Krim pelembab malam
Membantu memperbaiki kerosakan pada waktu siang, membantu proses pencerahan sel2 kulit dgn lebih intensif.


Produk 9 = Krim kecantikan
Memastikan kulit tampil sekata, mencerah, bertindak sbg asas solekan, menutup noda n cela dgn sempurna.
Update : sekarang aku dah try cuba krim ni, memang cantik sebagai asas solekan.

Hopefully time raya ni aku dah dapat balik kulit aku yang dulu..(memang dapat..)
Amin..

To all my friends
Cubalah SAFI BALQIS PERFECT 10!!
Ianya halal dan selamat =)

3 comments:

  1. Krim kecantikan yang kecik tu saya pakai malam.xpe ke.sbb siang xnk pki ape2

    ReplyDelete
  2. anon: emm, bagi sye..mlm2 sye ske biarkn kulit bernafas..so, juz pkai toner n krim pelmbab mlm jer..

    ReplyDelete
  3. beli online bisa ga ? saya di indonesia...
    email if you have info to misscha31@gmail.com

    ReplyDelete

Terima kasih kepada yang sudi berkomen!