Wednesday, February 06, 2013

Peninsular Malaysia! Here I am!


Awal-awal pagi*5am lagi aku dah sampai airport (Kuching International Airport). Excited kan nak balik kampung! Sambil-sambil menunggu kita on9 dulu. Nasib baik bila bateri laptop dah low, Kak Hajar dengan Kak Sikin otw mai teman aku, sambil ber'breakfast' di McDonalds. Ada teman berbicara sambil merapu sementara nak check-in. 

Sambil dok merapu nak scan bag luggage, soihhh!! Belakang aku staff 'SCORPION'! Kenapa panggil macam tu? Cer rujuk entry ni*sengatan dari kala jengking menyebabkan beliau digelar sebegitu. Buat-buat tak nampak sudah. Malu aihh..

Sepanjang dalam flight, aku sentiasa dapat port terbaik punya tepi tingkap walaupun pemandangan diganggu sayap pesawat, sekurang-kurangnya boleh nampak seketoi-seketoi sistem sayap tu bekerja*cewah!

Jom layan pemandangan dari sisi tingkap pesawat AK9507.
Pemandangan kawasan Kuching dari flight.
Corak yang cantik dari tanah menampakkan barisan teresan tanah.
Pemandangan dari sungai ke laut.
First time makan dalam flight Airasia.
Bukhari Chicken Briyani*orang sebelah tak dak, tak malu aku malantak..

Alhamdulillah, renovation airport ni nampak gayanya dah 95% siap. Cantik sangat, sesuailah dengan standardnya sebagai INTERNATIONAL airport kan.
Antara kawasan yang paling cantik designnya sebab bumbungnya kaca.
Balik kampung!

6 comments:

  1. oooh dah balik ye timah...hehe best lah cuti....

    ReplyDelete
  2. @timi: alo.. kjp je pong..huk3..

    ReplyDelete
  3. balik kampung... bestnyaa :(

    ReplyDelete
  4. wah , best nye dapat naik flight . mun tak pernah naik flight lagi . cian kat mun kan T_T hehe :p

    ReplyDelete
  5. @cikmun: bley je nak nek..bli time ada diskaun tuh..murah gila..rm9 pon adew..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com