Sunday, August 24, 2014

Tahniah!


Sekalung jutaan tahniah kepada adik-adik junior Batch-8 Palapes Udara UNIMAS yang telah ditauliahkan semalam, 23 Ogos 2014.
Tahniah sebab dah naik pangkat dari pegawai kadet kepada Leftenan Muda PSSTUDM. Kepada yang dah habis study, nanti kita berkonvo bersama-samalah pada bulan November ni. Kepada yang belum, teruskanlah perjuangan anda untuk mengejar segulung ijazah pulak.
Sekurang-kurangnya nanti yang masih sambung tu dapatlah tolong jurulatih a.k.a juruletih dekat pejabat di Kolej Kenanga tu. Lagipun geng kami ni ramai yang dah habis. Tak dapat dah nak menolong kalau ada event atau latihan.

Nak tengok pentauliahan aku tahun lepas? Bolehlah ke [sini].

Sumber gambar: Vice Canselor UNIMAS*tq sir, pinjam gambaq sat

9 comments:

  1. Zumal seronok tengok palapes dgn suksis sebab banyak aktiviti. Zumal pengakap jew ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. pengakap pun ok apa..timm dlu sek ren pun pengakap..^^

      Delete
  2. saya dari sek rendah sampai la masuk u kite jadi pengakap je..huhu
    jadi cikgu pun still jd pengakap lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok pa, bdn beruniform jugak..hehe..

      Delete
  3. wahhhhh! tahniah ..lin singgah dr blog amer ..kiki >_<

    ReplyDelete
  4. abg sy dlu pn masuk kadet cmni gak..ble dh keluar xde keje lain yg dia dpt.trs je dia apply tentera so trs dpt pangkat kapten.. klo x silap sy.

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com